Υγεία & Γονιμότητα

Το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης κοπαδιού!

Πιο υγιείς αγελάδες

Το MooMonitor+ παρακολουθεί τις κινήσεις του λαιμού της αγελάδας 24×7 για δραστηριότητα που σχετίζεται με τη θερμότητα, μηρυκασμό, ανάπαυση, σίτιση, θέση κεφαλιού και ανησυχία. Αυτό το σύστημα βελτιώνει την κερδοφορία των εκμεταλλεύσεων μειώνοντας τις απαιτήσεις εργασίας για το προσωπικό της φάρμας, βελτιώνοντας την αναπαραγωγική απόδοση και ελαχιστοποιώντας τις απώλειες λόγω χαμένων θερμοκρασιών, αδιάγνωστων ασθενειών και γενικής υγείας των αγελάδων των ζώων.

Ανίχνευση θερμότητας με ευκολία…

Κάθε αγρότης θέλει εύκολη και ακριβή ανίχνευση θερμότητας, περισσότερα μοσχάρια την κατάλληλη στιγμή και την καλύτερη δυνατή γενετική. Η έρευνα έχει δείξει ότι η πλειονότητα των ζέστης ξεκινά τη νύχτα όταν ο αγρότης θα έπρεπε να κοιμάται. Το MooMonitor+ ανιχνεύει με ακρίβεια θερμοκρασίες 24×7 επιτρέποντας την ηρεμία.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Η υπερβολική ή πολύ μικρή ανάπαυση επηρεάζει τα επίπεδα παραγωγής. Ο χρόνος ανάπαυσης ανά ημέρα είναι ένας δείκτης για την υγεία και την ευημερία των αγελάδων.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Τα επίπεδα καθημερινής δραστηριότητας μας λένε για τον χαρακτήρα μιας αγελάδας. Αυτό διευκολύνει την αναγνώριση της δραστηριότητας που σχετίζεται με τη θερμότητα.

ΣΙΤΙΣΗ

Άμεσα συνδεδεμένο με την παραγωγή. Ο χρόνος που αφιερώνεται στη σίτιση ανά ημέρα είναι ένας δείκτης για την ημερήσια πρόσληψη ξηρής ουσίας.

ΜΗΡΥΚΑΣΜΟΣ

Μας λέει πώς νιώθει η αγελάδα. Ο χρόνος που αφιερώνεται στο μηρυκασμό ανά ημέρα είναι ένας δείκτης για την υγεία και την ευημερία των αγελάδων.

Καλύτερη γονιμότητα, πιο υγιείς αγελάδες και περισσότερα μοσχάρια

Το σύστημα MooMonitor+ αντιμετωπίζει τον τομέα της γονιμότητας και της υγείας των ζώων, φέρνοντας επαναστατική τεχνολογία φορητών συσκευών στην αυλή. Αυτό βοηθά να αλλάξει το πρόσωπο της γεωργίας χρησιμοποιώντας τεχνολογία από υπολογιστικό νέφος, φορετούς αισθητήρες και μεγάλα δεδομένα για να βελτιώσει την παρακολούθηση της υγείας και της αναπαραγωγής.

Βελτιώστε την παρακολούθηση της υγείας…

Στις αγελάδες αρέσει να μηρυκάζουν, λέει πώς νιώθει η αγελάδα και αντανακλά την πεπτική τους απόδοση. Τα δεδομένα μηρυκασμού δίνουν στον αγρότη μια μεγάλη ένδειξη για την καλή διαβίωση των ζώων. Το MooMonitor+ προωθεί ειδοποιήσεις συμπεριφοράς κάνοντας έναν αγρότη να γνωρίζει όταν εντοπίζει πιθανά προβλήματα υγείας. Αυτό επιτρέπει την έγκαιρη παρέμβαση, μειωμένη χρήση αντιβιοτικών και καλύτερα ποσοστά ανάκτησης στο αγρόκτημα. Μπορεί επίσης να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ακρίβεια ανίχνευσης θερμότητας.

Μειώστε τα διαστήματα τοκετού…

Η μείωση του διαστήματος τοκετού της αγέλης είναι το κλειδί για να γίνεις πιο αποτελεσματικός και κερδοφόρος. Ο χρόνος μεταξύ του τοκετού είναι κρίσιμος για τη μεγιστοποίηση των λίτρων στερεών γάλακτος. Με το MooMonitor+ μπορείτε τώρα να επιτύχετε εύκολα έναν πιο συμπαγή τοκετό καθώς κάθε αγελάδα σας παρακολουθείται 24×7 και οι θερμότητες αναγνωρίζονται με μεγάλη ακρίβεια.

Η δύναμη της διαχείρισης της αγέλης στα χέρια σας…

Το MooMonitor+ επιτρέπει στους αγρότες να παρακολουθούν ολόκληρο το κοπάδι τους από το τηλέφωνό τους. Ένας αγρότης δεν μπορεί να είναι με τις αγελάδες του 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσει τα διαθέσιμα εργαλεία για να διασφαλίσει ότι όλες οι αγελάδες του που βρίσκονται σε θερμότητα ταυτοποιούνται για AI. Αυτό το σύστημα είναι το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης που δίνει στον αγρότη ακριβείς πληροφορίες στα χέρια του.

Η αντιστοίχιση του MooMonitor+ δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη…

Μπορείτε να σύρετε το MooMonitor+ με ένα συμβατό τηλέφωνο – καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να αντιστοιχίσετε ένα κολάρο σε μια αγελάδα ή να διαβάσετε τις ατομικές πληροφορίες των αγελάδων. Το πρόσθετο πλεονέκτημα αυτού είναι η ευκολία χρήσης και ο λιγότερος χειρισμός των ζώων και το άγχος τόσο για τον αγρότη όσο και για την αγελάδα. Με το MooMonitor + έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πολλές φάρμες στο τηλέφωνό σας.

Ένας νέος ευκολότερος τρόπος για να κατανοήσετε τις αγελάδες σας…

Το MooMonitor+ επιτρέπει στους αγρότες να παρακολουθούν ολόκληρο το κοπάδι τους από την εφαρμογή 2 κατευθύνσεων στο τηλέφωνό τους. Θα σταλούν ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό τους που θα δείχνουν ενημερώσεις σχετικά με τη δραστηριότητα και την υγεία των αγελάδων.

Σε βάζει στον έλεγχο...

Παρακολουθώντας την υγεία και την ευεξία καθώς και την ανίχνευση θερμότητας, οι αγρότες ενημερώνονται περισσότερο για τις αγελάδες τους. Η τεχνολογία MooMonitor+ είναι εξαιρετικά εξοικονομώντας εργασία και βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Η βελτιωμένη παραγωγικότητα και η υγεία των αγελάδων μπορούν να επιτευχθούν ως αποτέλεσμα της καλύτερης διαχείρισης δεδομένων.