Σίτιση Αγελάδων

Βελτιστοποιήστε την απόδοση γάλακτος εξοικονομώντας χρήματα!

Μειώστε την εργασία και επιταχύνετε τον χρόνο αρμέγματος…

Αυξήστε το κέρδος σας τρέφοντας σωστά με τα Dairymaster In Parlor Feeders. Κάθε αγελάδα τρέφεται για τις ιδιαίτερες ανάγκες της διασφαλίζοντας ότι μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.
Οι αυτόματες ταΐστρες αφαιρούν χειροκίνητα το σπάσιμο της πλάτης της έλξης και ανύψωσης της τροφής και μειώνουν δραματικά τον συνολικό χρόνο αρμέγματος.Είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν και ουσιαστικά δεν χρειάζονται συντήρηση.

Ταχύτερη φόρτωση αγελάδων

Με το τάισμα με ορεκτικό Dairymaster καθώς κάθε αγελάδα εισέρχεται στο σαλόνι, διανέμεται μια μικρή ποσότητα τροφής που ενθαρρύνει τη γρήγορη φόρτωση. Όταν προσαρτάται η μονάδα, διανέμεται το υπόλοιπο της τροφοδοσίας που της έχει εκχωρηθεί, αυτό συνήθως οδηγεί σε μια αγελάδα με περισσότερη περιεκτικότητα όταν προσαρτάται το σύμπλεγμα. Επιστημονικές δοκιμές έχουν δείξει επίσης υψηλότερα επίπεδα ωκυτοκίνης όταν οι αγελάδες τρέφονται κατά τη διάρκεια του αρμέγματος.

Για να αποδώσει, ταΐστε την σωστά…

Το να ταΐζετε κάθε αγελάδα για να αποδώσει μπορεί να γίνει πολύ εύκολα – ο υπολογιστής τα κάνει όλα για εσάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο γάλα και καλύτερη απόδοση από κάθε αγελάδα καθώς τρέφονται με την ατομική τους ενεργειακή ζήτηση. Καθώς η τροφή προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες κάθε αγελάδας, υπάρχει μικρότερο κόστος καθώς η τροφή δεν σπαταλάται.

Ακριβής τροφοδοσία – εξοικονόμηση χρημάτων…

Ο τροφοδότης Dairymaster είναι εξαιρετικά ακριβής και πολύ ακριβής και μπορεί να τροφοδοτήσει έως και 0,2 κιλά. Αυτή η ακρίβεια σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε ακριβώς τι ταΐζετε σε κάθε αγελάδα δίνοντάς σας καλύτερη απόδοση.

Η σημασία της σωστής διατροφής…

Σε μια φάρμα γαλακτοπαραγωγής, η σωστή διατροφή είναι το κλειδί για τη βέλτιστη διαχείριση της υγείας του κοπαδιού και τη μέγιστη παραγωγή. Μια ισορροπημένη διατροφή βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας στην αγελάδα. Η σωστή διατροφή βοηθά στη ρύθμιση της ενεργειακής ισορροπίας μιας αγελάδας πριν και μετά τον τοκετό, όταν τη χρειάζεται περισσότερο. Η διατροφή με τις διατροφικές απαιτήσεις μετά τον τοκετό μειώνει τον κίνδυνο κέτωσης, οξέωσης και βελτιώνει την αναπαραγωγική υγεία.

Ο καλύτερος κατασκευασμένος τροφοδότης στον κόσμο…

Οι τροφοδότες Dairymaster In Parlor είναι κατασκευασμένοι για μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι πλήρως ανθεκτικοί στη διάβρωση. Λόγω του εντελώς κλειστού σχεδιασμού του, η σκόνη ελαχιστοποιείται και τα τρωκτικά εμποδίζονται να εισέλθουν εύκολα.

Ρυθμίστε εύκολα την ποσότητα τροφής

Το Dairymaster Batch Feeding System είναι ένα πολύ οικονομικό μέσο σίτισης αγελάδων στο αρμεκτήριο. Είναι ένα ισχυρό, στιβαρό, χαμηλής συντήρησης σύστημα εγκατεστημένο σε κοχλία και είναι κατάλληλο για όλα τα μεγέθη αρμεκτήρια.Το σύστημα τροφοδοσίας παρτίδων Dairymaster είναι το επίπεδο εισόδου μας στη σίτιση στο σαλόνι. Με ένα πάτημα στο κουμπί μπορείτε να ταΐσετε ολόκληρη τη σειρά των αγελάδων χωρίς σωματική εργασία.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε Dairymaster Τροφοδότες Παρτίδας...

Μεγάλη χωρητικότητα

Η χοάνη see through έχει μεγάλη χωρητικότητα έως 4 κιλά. Η ποσότητα της τροφοδοσίας που διανέμεται μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί. Μεταβλητές ποσότητες τροφής, μικρές έως μεγάλες.

Προσαρμόστε εύκολα τις ποσότητες τροφοδοσίας!

Το επίπεδο πλήρωσης όλων των τροφοδοτών παρτίδας μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα.

Πνευματική βαλβίδα τροφοδοσίας

Η πνευματική βαλβίδα τροφοδοσίας επιτρέπει σε κάθε τροφοδότη να λαμβάνει τη σωστή ποσότητα τροφοδοσίας.

Κατάλληλος για τους περισσότερους
τύπους σαλόνι

Αυτός ο τροφοδότης έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στους περισσότερους τύπους σαλονιών.

Εξαιρετική συσκευή
εξοικονόμησης εργασίας

Ο τροφοδότης παρτίδας έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ χαμηλή συντήρηση.

Λειτουργία με αέρα

Αυτός είναι ένας τροφοδότης που λειτουργεί με αέρα, ο οποίος αφαιρεί την προσπάθεια τραβήγματος σχοινιών ή μοχλών.

Ισχυρό, στιβαρό, σύστημα χαμηλής συντήρησης

  • Σύστημα χαμηλού κόστους.
  • Επιτρέπονται μεταβλητές ποσότητες τροφοδοσίας.
  • Ακριβής Σίτιση.
  • Μικρές έως μεγάλες ποσότητες μπορούν να χορηγηθούν με ευκολία.
  • Όλες οι ζωοτροφές πέφτουν ταυτόχρονα.
  • Ένα χειριστήριο με μοχλό δράσης στο λάκκο για τη διατροφή των αγελάδων.
  • Χωρίς διάβρωση.

Βελτιστοποιήστε την απόδοση γάλακτος εξοικονομώντας χρήματα

Το Dairymaster FeedRite OptiFeeder σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του γάλακτος και την υγεία του κοπαδιού, ενώ παράλληλα μειώνετε το κόστος των ζωοτροφών και αποφεύγετε την υπερβολική σίτιση τροφοδοτώντας τις μεμονωμένες απαιτήσεις.

Εξατομικεύστε το κοπάδι σας

Η ατομική διατροφή των αγελάδων προάγει την καλύτερη απόδοση γάλακτος, τη γονιμότητα και την καλύτερη υγεία των κοπαδιών. Με την τεχνολογία OptiFeeder, κάθε αγελάδα λαμβάνει μια προκαθορισμένη ποσότητα τροφής με βάση τις ατομικές επιδόσεις, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της.

Αδιατάρακτη διατροφή για βελτιωμένη άνεση των αγελάδων

Η ατομική διατροφή των αγελάδων προάγει την καλύτερη απόδοση γάλακτος, τη γονιμότητα και την καλύτερη υγεία των κοπαδιών. Με την τεχνολογία OptiFeeder, κάθε αγελάδα λαμβάνει μια προκαθορισμένη ποσότητα τροφής με βάση τις ατομικές επιδόσεις, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της.

Τροφοδοτήστε αποτελεσματικά και αποτελεσματικά

Η διατήρηση των αγελάδων στη σωστή σωματική κατάσταση είναι υψίστης σημασίας. Πολλές αγελάδες χάνουν υπερβολική κατάσταση στην πρώιμη περίοδο μετά τον τοκετό, οδηγώντας σε αρνητικό ενεργειακό ισοζύγιο και σχετικούς κινδύνους για την υγεία. Με το Dairymaster Optifeeder μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα την ταΐσετε με τις σωστές ποσότητες τροφής στο σωστό στάδιο γαλουχίας.