Εξοπλισμός

aranom3

ARANOM – FEEDING ROBOT

Αυτό το ρομπότ αυτόματης τροφοδοσίας είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: ARANOM MIX και ARANOM CUT & MIX. Και τα δύο μοντέλα λειτουργούν με μπαταρίες και περνούν από τον αχυρώνα χωρίς να χρειάζονται σύστημα σιδηροδρόμου. Το ρομπότ, στο οποίο ανήκει η κίνηση στο κάτω πλαίσιο, ακολουθεί την προγραμματισμένη διαδρομή μέσω μικρών μαγνητών αναφοράς που τοποθετούνται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δαπέδου. Η κατάργηση των σιδηροτροχιών εξοικονομεί κόστος και κάνει την εγκατάσταση πολύ πιο εύκολη, ειδικά σε μεγάλες φάρμες.

ARANOM CUT & MIX: 5 λειτουργίες με ένα μηχάνημα: ζύγιση, κοπή, ανάμειξη, δοσολογία και ώθηση τροφοδοσίας

Διαθέτει ισχυρή κοπτική ισχύ και διαθέτει το οριζόντιο σύστημα κοπής-ανάμιξης με διπλά αντικαταστάσιμο δοχείο ανάμειξης από ανοξείδωτο χάλυβα 8 mm. Έτσι είναι κατάλληλο για μεγαλύτερης διάρκειας ζωοτροφές όπως ενσίρωμα φορτωτή, ενσίρωμα στρογγυλής δεμάτια και σανό.

aramis2

ARAMIS II

Το πλήρως αυτόματο ρομπότ τροφοδοσίας HETWIN ARAMIS II εκτελεί πέντε εργασίες: ζύγιση, κοπή, ανάμειξη, δοσομέτρηση και μεταφορά – σε τέλεια διαδικασία και με απόλυτη ικανοποίησή σας. Όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

ATHOS

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΩΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι στις αγελάδες σας αρέσει να επιλέγουν σανό ή κομμένο ενσίρωμα με συγκεκριμένο τρόπο.

Η Hetwin διαθέτει επίσης τώρα για εργασίες μικρού ή μεσαίου μεγέθους μια καινοτόμο λύση που αναπτύχθηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος ενός προμίκτη με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο σύστημα κοπής, το οποίο κόβει σε λίγα λεπτά μακριές μπάλες σανού ή ενσίρωσης σε ένα ομοιογενές φρέσκο ανάμεικτο σιτηρέσιο.

Το δεύτερο μέρος αναλαμβάνει το σιδηροδρομικό ρομπότ τροφοδοσίας «Athos» που μοιράζει κατά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας το φρέσκο σιτηρέσιο στις προγραμματισμένες ομάδες. Επομένως, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα ζώα σας λαμβάνουν μια φρέσκια ανάμεικτη μερίδα τροφής. Αυτό αυξάνει την πρόσληψη τροφής που οδηγεί σε αύξηση της παραγωγής γάλακτος και βελτιώνει την υγεία των ζώων. Το σύστημα διανέμει επίσης δίκαια τα τρόφιμα.

STALLBOY FEED - ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ

Η τροφοδοσία HETWIN Stallboy είναι η καινοτόμος λύση που διασφαλίζει ότι η φρέσκια τροφή είναι διαθέσιμη στα κουτιά τροφοδοσίας όλο το εικοσιτετράωρο. Λόγω μικρότερων διαλειμμάτων στη σίτιση, η πρόσληψη τροφής και επομένως ο όγκος του γάλακτος αυξάνεται.

STALLBOY LIGHT - ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ

Το συμπαγές Stallboy Light, το οποίο είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον από οικονομική άποψη, είναι ειδικά προσαρμοσμένο σε μεσαίου μεγέθους και μικρότερα τραπέζια τροφοδοσίας. Ο προωθητής τροφοδοσίας που έχει λίγο πιο απλό σχεδιασμό εξακολουθεί να διαθέτει ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες που έχουν αποδειχθεί από το χρόνο της τροφοδοσίας Stallboy. Και αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε ξανά το έξυπνο λογισμικό φρέσκιας τροφοδοσίας.

Το λογισμικό φρέσκων ζωοτροφών καθοδηγεί αυτόματα το Stallboy περίπου 2 ίντσες πιο κοντά στα κουτιά τροφοδοσίας κάθε 2 ώρες, διατηρώντας πάντα τη φρέσκια τροφή σε κοντινή απόσταση και οι αγελάδες χαμηλότερης εμβέλειας λαμβάνουν επίσης φρέσκια τροφή. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μεγαλύτερη πρόσληψη τροφής που έχει θετική επίδραση στην παραγωγή γάλακτος και συνεπώς και στο κόστος.

astor2

ASTOR - ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΧΥΡΟΥ

Το ρομπότ HETWIN ASTOR για αυτόματη κλινοστρωμνή αποτελείται από δύο μέρη: Το δοχείο αποθήκευσης και το ρομπότ ASTOR Stringing.

ΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Το δοχείο αποθήκευσης χωράει έως και δύο τετράγωνες μπάλες ή τρεις στρογγυλές μπάλες, οι οποίες μπορούν να προαποθηκευτούν. Από εκεί τα δέματα διασπώνται αυτόματα από κάτω, μεταφέρονται αυτόματα στον εξοπλισμό δοσομέτρησης και περαιτέρω χαλαρώνουν και μεταφέρονται στο ρομπότ στραγγίσματος μέσω του μεταφορικού ιμάντα.

ΡΟΜΠΟΤ ASTOR

Το ρομπότ Strewing, κρεμασμένο από μια εναέρια τροχιά, περνάει αθόρυβα μέσα από το στάβλο σκορπίζοντας το υλικό της κλινοστρωμνής. Μπορεί να προγραμματιστεί να εκτελεί διαφορετικές διαδρομές σε καθορισμένες ώρες. Ενώ βρίσκεται στη θέση στάθμευσης, το ASTOR επαναφορτίζει τις μπαταρίες του.

APOLLO- ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ SLAT

Ένα καθαρό δάπεδο είναι βασική προϋπόθεση για την ευημερία των ζώων. Αποτρέπει τα προβλήματα των οπλών και διατηρεί καθαρούς τους μαστούς και τις ουρές. Επιπλέον, οι αγελάδες συμπεριφέρονται πιο φυσικά, βοηθώντας στη βελτιωμένη ανίχνευση θερμότητας.

Ο συμβατικός καθαρισμός δαπέδου πολλές φορές την ημέρα αποτελεί παρελθόν με το ρομπότ καθαρισμού Apollo. Τα δάπεδα διατηρούνται καθαρά 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Μέσω της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας πρόωσής του, το Apollo κινείται σχεδόν αθόρυβα μέσα στον αχυρώνα και τα ζώα δεν ενοχλούνται στη ρουτίνα τους. Ένας καθαρός αχυρώνας δημιουργεί επίσης ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Ο προγραμματισμός του Apollo στον υπολογιστή σας είναι εύκολος και προσαρμόσιμος. μπορείτε να ρυθμίσετε τους αισθητήρες του Apollo να ακολουθούν τη διαδρομή και το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στη λειτουργία σας. Η καινοτόμος τεχνολογία του Apollo περιλαμβάνει ένα διακριτικό χαμηλό ύψος 40 cm (15,75″) και μεταβλητή ταχύτητα 4-20 m/min (13-65 πόδια/λεπτό).Το βάρος του σχεδόν 450 kg (1.000 lb) εξασφαλίζει σταθερή επαφή με τον αχυρώνα δάπεδο για βέλτιστο καθαρισμό.

Το Apollo εξαλείφει περισσότερες καθημερινές δουλειές για εσάς, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο και πόρους που δαπανώνται καλύτερα αλλού για τη λειτουργία σας. Το Apollo μπορεί να καθαρίζει το δάπεδο πολλές φορές την ημέρα, διασφαλίζοντας πολύ υψηλό επίπεδο υγιεινής.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ HETWIN

Το σύστημα συμπυκνωμάτων ζωοτροφών HETWIN εγγυάται τη βέλτιστη σίτιση των βοοειδών σας. Διατηρεί το κόστος των ζωοτροφών σε χαμηλά επίπεδα και σας προστατεύει από πρόσθετα έξοδα, όπως αυτά για έναν κτηνίατρο που προκαλούνται από προβλήματα με την πέψη ή τις οπλές. Η κατανομή των συμπυκνωμάτων ζωοτροφών βασίζεται σε δεδομένα όγκου γάλακτος και προσαρμόζεται με ακρίβεια για κάθε ζώο.

igari

HETWIN SYSTEM-IGARI® ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Το HETWIN System-IGARI® για την ομοιοπαθητική μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε υπάρχοντα εξοπλισμό συμπυκνωμάτων ή σε αυτοματοποιημένες μηχανές αρμέγματος. Η θεραπεία της συγκεκριμένης αγελάδας πραγματοποιείται με αυτόματο σύστημα ψεκασμού. πρακτικά χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια. Ποια φάρμακα θα χορηγηθούν αποφασίζεται από τον κτηνοτρόφο ή/και τον κτηνίατρο μετά τη διάγνωσή του.

Όταν το προς θεραπεία ζώο βρίσκεται στον σταθμό σίτισης ή στην αυτόματη αρμεκτική μηχανή, ενεργοποιείται το σπρέι που περιέχει το ομοιοπαθητικό φάρμακο. Μέσω του υγρού ρύγχους και του ρύγχους, ο οργανισμός του ζώου λαμβάνει το φάρμακο τόσο ιδανικά ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλήρως η δράση του.

Το IGARI® αντιπροσωπεύει την ολιστική υγεία των βοοειδών μέσω μιας εξοικονόμησης χρόνου και επιτυχημένης χορήγησης ομοιοπαθητικής. Αξιόλογη τιμή, αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη είναι η λογική και λογική απάντηση στην έκκληση για μείωση της υπερβολικής χρήσης αντιβιοτικών.