Κλουβιά Μόσχων

Κλουβιά για υψηλής ποιότητας εκτροφή μοσχαριών

Τα καλύτερα κλουβιά για υψηλής ποιότητας εκτροφή μοσχαριών.

Η Coolibri παράγει καινοτόμα προϊόντα διαχείρισης του κλίματος που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με βάση τις ειδικές ανάγκες του περιβάλλοντος.

Υποστηριζόμενη από ένα σαφές όραμα για τις ανάγκες στέγασης μοσχαριών, η CalfOTel® αναπτύσσει προϊόντα που εστιάζουν στην υγιεινή, την υγεία και τη μείωση της εργασίας. Παρέχουμε καλύβες μοσχαριών που επιτρέπουν στα μοσχάρια να μεγαλώσουν γρήγορα και υγιώς και να εξελιχθούν στις καλύτερες γαλακτοπαραγωγές αγελάδες του μέλλοντος, με γνώμονα το σύνθημά μας: Ευτυχισμένο μοσχάρι, ευτυχισμένος αγρότης!

Εσωτερικό περίβλημα

Εξωτερικό περίβλημα

Αξεσουάρ

Όραμα εκτροφής μοσχαριών

Στέγαση μοσχαριών

Το ανοσοποιητικό σύστημα του μοσχαριού αναπτύσσεται κατά τη διαδικασία εκτροφής. Οι εκμεταλλεύσεις πρέπει να διαθέτουν αρκετά ιγκλού ενός μοσχαριού για να στεγάσουν όλα τα νεογέννητα μοσχάρια ηλικίας μηδέν έως τριών εβδομάδων.

Η εξωτερική στέγαση των μόσχων σε ιγκλού εξασφαλίζει ότι τα μοσχάρια αναπτύσσουν καλή αντοχή και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Υγιεινή

Όπως κι εμείς, το μοσχάρι περιβάλλεται συνεχώς από μικροοργανισμούς. Μόνο λίγοι μικροοργανισμοί είναι πραγματικά ``παθογόνοι`` και μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες.

Προκειμένου να κρατήσουμε αυτούς τους παθογόνους μικροοργανισμούς μακριά από το νεογέννητο μοσχάρι, στοχεύουμε στη διασφάλιση των υψηλότερων δυνατών προτύπων υγιεινής.

Υγεία

Τα υγιή νεαρά ζώα αποτελούν το θεμέλιο των μελλοντικών κερδών και θέλετε να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος της ιατρικής περίθαλψης.

Ο καθαρός αέρας, το φρέσκο νερό, η υψηλής ποιότητας τροφή και το υγιεινό περιβάλλον αποτελούν προϋποθέσεις για την εξασφάλιση υγιών μοσχαριών.

Εργασία

Οι προγραμματιστές του CalfOTel® calf έδωσαν μεγάλη προσοχή στη διασφάλιση της ευκολίας χρήσης, του μειωμένου χρόνου εργασίας και του χαμηλού κόστους εργασίας.

Αυτό έχει καταστήσει αυτό το περίβλημα μοσχαριών πολύ φιλικό προς τον χρήστη, χωρίς συμβιβασμούς στο κλίμα και την υγιεινή.