Ψυγεία γάλακτος

Η πιο αποτελεσματική τεχνολογία ψύξης στην αγορά!

Μειώστε δραστικά το κόστος ψύξης γάλακτος

Οι δεξαμενές ψύξης γάλακτος Dairymaster διατηρούν το γάλα σε καλύτερη κατάσταση και μειώνουν την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται.
Η ψύξη είναι βελτιστοποιημένη στο επίπεδο του γάλακτος στη δεξαμενή. Η εξαιρετική θερμική απόδοση σημαίνει ότι η θερμοκρασία του γάλακτος αλλάζει <0,5° C εάν αφεθεί χωρίς ρεύμα για μια ολόκληρη μέρα, εξοικονομώντας χρήματα. Με τη λειτουργία νυχτερινής λειτουργίας μπορεί να επιτευχθεί περαιτέρω εξοικονόμηση έως και 25% του ετήσιου κόστους ψύξης.

Η καλύτερα κατασκευασμένη δεξαμενή…

Χρησιμοποιούμε πιο παχύ χάλυβα ως στάνταρ και έχουμε περισσότερη μόνωση από άλλα στην αγορά.

Εύχρηστα χειριστήρια…

Το CoolControl σάς προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο, όπως μεγάλη οθόνη LCD, κουμπιά γρήγορης εκκίνησης, μέτρηση στάθμης γάλακτος, νυχτερινή λειτουργία και πολλά άλλα. Η νέα αμφίδρομη εφαρμογή για το smartphone σας σας κρατά ενήμερους για το ρεζερβουάρ σας ανά πάσα στιγμή.

Πιο γρήγορο, καθαρότερο πλύσιμο…

Το σύστημα πλύσης SwiftCool έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ισχυρό, ενδελεχή και γρήγορο καθαρισμό. Το σύστημα πλύσης έχει δοκιμαστεί χρησιμοποιώντας τεχνικές δοκιμής φθορισμού για απόλυτη εμπιστοσύνη στο σχεδιασμό του συστήματος καθαρισμού. Η ισχυρή αντλία πλύσης υψηλής χωρητικότητας εξασφαλίζει ταχύτερη πλύση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ταχύτερη ψύξη…

Με την προσαρμοσμένη σχεδίαση της Dairymaster, ο χρόνος ψύξης της μονάδας συμπύκνωσης μπορεί να μειωθεί έως και κατά 11% από αυτόν που διατίθεται επί του παρόντος στην αγορά, με αποτέλεσμα μεγάλη μείωση του κόστους ψύξης – έως και 13% χαμηλότερο από ό,τι με τις τυπικές διαθέσιμες μονάδες.

Προηγμένη μέτρηση θερμοκρασίας…

Ο έξυπνος σχεδιασμός της δεξαμενής σημαίνει ότι μετράμε τη θερμοκρασία του γάλακτος και όχι του χάλυβα, εξοικονομώντας έως και 10% στο κόστος ψύξης.

Συνδεδεμένο αγρόκτημα…

Με το Dairymaster, οι ενημερώσεις στη δεξαμενή σας μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως, διασφαλίζοντας ότι διαθέτετε πάντα την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξοικονομώντας χρόνο με τον οποίο μπορεί να αφαιρεθεί μια επίσκεψη στον ιστότοπο.

Ψύξη & αποθήκευση γάλακτος μεγάλου όγκου

Το Dairymaster προσφέρει τα καλύτερα στην κατακόρυφη αποθήκευση γάλακτος με το Dairymaster Swiftcool Silo.
Το SwiftCool Milk Cooling Silo είναι η βέλτιστη λύση όπου υπάρχει ζήτηση για ψύξη και αποθήκευση γάλακτος μεγάλου όγκου στο αγρόκτημα και όπου δεν είναι πρακτική η επέκταση του υπάρχοντος κτιρίου ή αντιοικονομική η κατασκευή νέων χώρων για τη στέγαση συμβατικών δεξαμενών γάλακτος.

Πιο οικονομικός, πιο πράσινος σχεδιασμός…

Τα σιλό μας ψύξης γάλακτος έχουν μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από τις οριζόντιες δεξαμενές παρόμοιας χωρητικότητας και είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν τα στοιχεία. Είναι κατάλληλο για υπαίθρια εγκατάσταση, ενώ η πρόσθετη ψυκτική ικανότητα μπορεί να επιτευχθεί με τη συμπερίληψη πλαϊνών πλακών εξατμιστή.

Μείνε ήρεμος…

Όλες οι λύσεις κάθετης αποθήκευσης είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία CoolControl της Dairymaster που επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της ικανότητας ψύξης και 24/7 πρόσβαση στα επίπεδα απόδοσης της δεξαμενής σας μέσω της εφαρμογής SwiftCool.

Μειώστε το κόστος θέρμανσης νερού κατά την ψύξη…

Το σύστημα ανάκτησης θερμότητας SwiftCool Duo ανακτά όλη τη θερμότητα συμπύκνωσης που παράγεται από τη μονάδα ψύξης. Αυτό επιτρέπει τη θέρμανση του νερού πολύ γρήγορα σε ελάχιστη θερμοκρασία 55°C ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Περισσότερο ζεστό νερό πιο γρήγορα όλο το χρόνο

  • Μειωμένο κόστος θέρμανσης νερού.
  • Ζεσταίνουμε νερό κάθε φορά που το γάλα ψύχεται.
  • Δυνατότητα να κάνετε ζεστό πλύσιμο κάθε μέρα.
  • Διατίθεται η επιλογή προθερμασμένου νερού για βρύσες.
  • Εύκολη μετασκευή.

Έως και 6 φορές περισσότερη θερμότητα που ανακτάται...

Τα παραδοσιακά συστήματα ανάκτησης θερμότητας ανακτούν μόνο τη φάση απουπερθέρμανσης από θερμά αέρια, που αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 20% της ανακτήσιμης ενέργειας. Το σύστημα ανάκτησης θερμότητας SwiftCool Duo ανακτά όλη τη θερμότητα συμπύκνωσης που παράγεται από τη μονάδα ψύξης. Αυτό επιτρέπει τη θέρμανση του νερού πολύ γρήγορα σε ελάχιστη θερμοκρασία 55°C ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Από 300 έως 2000 λίτρα

Σχεδιασμένο προσεκτικά για τη βελτιστοποίηση της ανάκτησης θερμότητας και εξοπλισμένο με ξεχωριστή
είσοδο κρύου νερού για την αποφυγή παράκαμψης κρύου νερού κατά τη φάση ανάκτησης θερμότητας.

Μειώστε γρήγορα τη θερμοκρασία του γάλακτος

Στη σημερινή αγορά η ποιότητα του γάλακτος και το κόστος ψύξης του γάλακτος είναι υψίστης σημασίας. Η Dairymaster προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα τεχνικού εξοπλισμού ψύξης γάλακτος στο αγρόκτημα παγκοσμίως, επειδή αναγνωρίζουμε τη σημασία της αποτελεσματικής ψύξης για την ποιοτική παραγωγή γάλακτος.

Υψηλής ποιότητας ψύξη γάλακτος

Το πιάτο ψυγείο της Dairymaster είναι ο ιδανικός τρόπος για να μειώσετε γρήγορα τη θερμοκρασία του γάλακτος μετά το άρμεγμα. Προσφέρουμε μια σειρά από ψύκτες πλάκας ανάλογα με το μέγεθος της εγκατάστασης και τις απαιτήσεις ψύξης. Η απόδοση ψύξης μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή αντλίας γάλακτος μεταβλητής ταχύτητας Dairymaster.

Ψύκτες πλάκας για κάθε μέγεθος φυτού

Οι ψύκτες μας είναι κορυφαίοι της σειράς. Μπορούμε να κάνουμε μέγεθος για κάθε τύπο φυτού και δεδομένου ότι οι ψύκτες πλάκας υπάρχουν εκτός στοιβαζόμενων μονάδων, είναι πολύ εύκολο να επεκταθεί το σύστημα.

Οφέλη Plate Cooler

  • Δροσίζει το γάλα γρήγορα και αποτελεσματικά.
  • Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Εύκολα επεκτάσιμο.