Συστήματα αρμεγής

Μπαίνετε στο χώρο και προσαρμόζετε τη θέση του δαπέδου Comfort+ για να διασφαλίσετε ότι βρίσκεστε σε άνετο ύψος εργασίας.

Η έξυπνη επιλογή για ρομποτικό άρμεγμα

Σχεδιασμένο για να κρατά τις αγελάδες σας χαλαρές και παραγωγικές, το M²erlin χρησιμοποιεί έξυπνες βελτιώσεις για να αναβαθμίσει το περιβάλλον αρμέγματος σας. Με τον απίστευτα αθόρυβο ηλεκτρικό βραχίονα, την οθόνη αφής HMI και τη μοναδική ενσωματωμένη κυκλοφορία αγελάδων K-Flow, το M²erlin κάνει το άρμεγμα ήσυχο και χωρίς άγχος, με φυσική είσοδο και εύκολη ροή αγελάδων. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ένα ήσυχο και χαλαρό περιβάλλον που κρατά τις αγελάδες άνετες σε κάθε στάδιο του αρμέγματος. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο άρμεγμα και υψηλότερες αποδόσεις. Το M²erlin κάνει το άρμεγμα πιο ειρηνικό για τις αγελάδες σας και πιο κερδοφόρο για εσάς.

Οφέλη αγρότη

Το M²erlin προσφέρει πλήρη ευελιξία και σταθερά αποτελέσματα για όλες τις φάρμες, είτε μεγάλες είτε μικρές. Παρέχοντας υψηλότερες αποδόσεις με λιγότερη πίεση, είναι μια έξυπνη προσέγγιση στο άρμεγμα.

 • Χαλαρό περιβάλλον για τις αγελάδες, με αποτέλεσμα υψηλότερες αποδόσεις
 • Να διασφαλίζετε πάντα γάλα υψηλής ποιότητας στη δεξαμενή σας
 • Το ήσυχο περιβάλλον διευκολύνει την παρακολούθηση και τη διαχείριση των αγελάδων
 • Εξαιρετική απόδοση επένδυσης λόγω της ενεργειακής απόδοσης και του στιβαρού σχεδιασμού μεγάλης διάρκειας.
 • Ευέλικτη προσέγγιση εγκατάστασης και κυκλοφορία αγελάδων που ταιριάζει στο αγρόκτημά σας.
 • Έξυπνη διαχείριση αγροκτημάτων για καλύτερη ισορροπία και έλεγχο εργασίας/ζωής.

Βασικά χαρακτηριστικά

Κανένα άλλο ρομπότ δεν γαλακτώνει όπως το M²erlin. Κάθε M²erlin είναι κατασκευασμένο με ισχυρά καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν τη λειτουργία του αρμέγματος σας.

 • Ο ρομποτικός βραχίονας M²erlin λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια, όχι με πεπιεσμένο αέρα, κάνοντας τη λειτουργία ήσυχη και πιο ξεκούραστη για τις αγελάδες κατά το άρμεγμα
 • Το άνετο αέρινο κλουβί ταιριάζει σε αγελάδες όλων των μεγεθών, μειώνοντας την όποια ταραχή καθώς αρμέγονται
 • Το FullCount του Fullwood JOZ μπορεί να προσδιορίσει αξιόπιστα τον αριθμό των σωματικών κυττάρων σας, συνεργαζόμενος με το FullQuest και το CrystaLab για πλήρη παρακολούθηση της υγείας των αγελάδων
 • Η M²erlin δίνει προτεραιότητα στην ενεργειακή απόδοση, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ανά πάσα στιγμή
 • Η οθόνη αφής HMI (Human Machine Interface) σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε σημαντικά δεδομένα και εμφανίζει μια σαφή επισκόπηση της τρέχουσας κατάστασης του μηχανήματος σε κάθε στάδιο του αρμέγματος
 • Η μοναδική τροφοδοσία ανοίγει κατά το άρμεγμα και κλείνει με την ολοκλήρωση πριν ανοίξει η πόρτα για να απελευθερωθεί η αγελάδα, αυξάνοντας την ταχύτητα απομάκρυνσης και με αποτέλεσμα περισσότερα αρμέγματα ανά κουτί την ημέρα.

Η έξυπνη επιλογή για ρομποτικό άρμεγμα.

Γνωρίστε το FULLSENSE. Η λύση λογισμικού που μετατρέπει σύνθετα δεδομένα σε πληροφορίες που διευκολύνει τη λήψη των σωστών αποφάσεων για το γαλακτοκομικό σας αγρόκτημα. Από την υγεία της αγελάδας και την ποιότητα του γάλακτος μέχρι την αποτελεσματικότητα της σίτισης και της συντήρησης. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες.

Θέλετε να μάθετε τι κάνει το M²erlin διαφορετικό;

Πώς μπορεί το M²erlin, το μοναδικό ρομπότ αρμέγματος, να κάνει το ρομποτικό άρμεγμα πιο άνετο και παραγωγικό στη φάρμα σας; Θα χαρούμε να σας πούμε περισσότερα. Είτε πρόκειται για μια γρήγορη ερώτηση είτε για μια εις βάθος συζήτηση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Υγιή αποτελέσματα

Δεν θέλουμε μόνο οι αγελάδες σας να είναι υγιείς, θέλουμε και τα αποτελέσματά σας να είναι υγιή. Οι πιο υγιείς αγελάδες έχουν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες αποδόσεις, αυξημένη κερδοφορία και μειωμένο κόστος. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια πιο έξυπνη προσέγγιση στη γαλακτοκομία, προσαρμόσιμη για να ταιριάζει στη μοναδική ρύθμιση και τις φιλοδοξίες σας. Ό,τι είναι καλύτερο για τις αγελάδες σας είναι καλύτερο για εσάς.

Μια λύση για αυτόνομο άρμεγμα σε ομάδες

Αρμέγετε τις αγελάδες σας σε ομάδες με το M²erlin Meridian, προσφέροντας τα συνδυασμένα πλεονεκτήματα τόσο του ρομποτικού αρμέγματος όσο και του συμβατικού αρμέγματος για μεγαλύτερη άνεση και πιο ξεκούραστο άρμεγμα. Το M²erlin Meridian επιτρέπει στις αγελάδες να αρμέγονται αυτόματα σε ομάδες, χωρίς την ανάγκη άμεσης επίβλεψης, ελευθερώνοντας τον χρόνο σας για άλλες σημαντικές εργασίες.

Μόλις ολοκληρωθεί σχεδόν η ομάδα, η επόμενη ομάδα μπορεί να φερθεί για άρμεγμα. Λόγω του στιβαρού σχεδιασμού και της μοναδικής του διάταξης, το M²erlin Meridian μπορεί να ρυθμιστεί στη διάταξη αρμέγματος που προτιμάτε για συνεχή ροή αγελάδων που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Όποιο και αν είναι το μέγεθος της φάρμας σας, το M²erlin Meridian κάνει το άρμεγμα ομαλό, αποτελεσματικό και πιο παραγωγικό, για βελτιωμένη άνεση στις αγελάδες και υψηλότερες αποδόσεις σε προσιτή τιμή.

Οφέλη αγρότη

Η αυτοματοποιημένη λύση αρμέγματος που κρατά τις αγελάδες σας άνετες για υψηλότερες αποδόσεις και αποτελεσματικότητα, χωρίς να απαιτείται προσωπικό στο σαλόνι ή να φέρει τις αγελάδες.

 • Μεγαλύτερη χωρητικότητα ανά κουτί
 • Χωρίς πλατφόρμα περιστροφής ή κίνδυνο βλάβης και στιβαρή σχεδίαση μεγάλης διάρκειας
 • Ευέλικτη εγκατάσταση και εργασία για να ταιριάζει στις μοναδικές σας απαιτήσεις
 • Αδιάλειπτο άρμεγμα χωρίς άσκοπες διακοπές ή καθυστερήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το προηγμένο ρομπότ M²erlin βρίσκεται στην καρδιά του M²erlin Meridian. Σχεδιασμένο για να διατηρεί τις αγελάδες άνετες για πιο αποτελεσματικό άρμεγμα με υψηλότερες αποδόσεις, το M²erlin Meridian θέτει αποτελεσματικά στη διάθεσή σας έναν στόλο ρομπότ M²erlin, το καθένα με τη δική του ομαλή είσοδο και έξοδο αγελάδων.

Το M²erlin Meridian δημιουργεί το πιο απρόσκοπτο και αποτελεσματικό περιβάλλον αρμέγματος, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις σας.

Η έξυπνη τεχνική μας Streampulse Milking

Το Streampulse είναι αυτό που κάνει το άρμεγμα Fullwood JOZ τόσο μοναδικό και δυνατό. Το Streampulse δημιουργεί μια μακρύτερη στήλη αρμέγματος (στο μακρύ σωλήνα γάλακτος) από τις παραδοσιακές τεχνικές αρμέγματος για μειωμένο κενό στα κύπελλα θηλής κατά την περίοδο ανάπαυσης. Ο σφιγκτήρας είναι επομένως σε θέση να χαλαρώνει ενώ διατηρεί την αποστράγγιση του γάλακτος ανοιχτή για βελτιστοποιημένες ταχύτητες αρμέγματος.

Αυτή η διαδικασία βοηθά επίσης τους μικρούς μύες που περιβάλλουν τα εκκριτικά κύτταρα γάλακτος να συμπιέσουν πλήρως όλο το γάλα έξω από τα κύτταρα, πράγμα που σημαίνει ότι το 50% της απόδοσης γάλακτος επιτυγχάνεται στα δύο πρώτα λεπτά του αρμέγματος. Επομένως, ο μαστός αποστραγγίζεται πλήρως, με αποτέλεσμα πιο υγιείς θηλές, βελτιωμένη υγεία των αγελάδων και υψηλότερες αποδόσεις γάλακτος. Το Streampulse είναι η μοναδική μας φιλοσοφία αρμέγματος. Με αυτήν την ισχυρή τεχνική, μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερο γάλα στη δεξαμενή, ενώ προάγετε μια πιο υγιεινή και άνετη εμπειρία αρμέγματος για τις αγελάδες σας.

Διαχείριση Ρομποτικής Φάρμας

Λογισμικό που σας δίνει πλήρη έλεγχο στο άρμεγμα, το τάισμα, το ζύγισμα και το διαχωρισμό των αγελάδων σας, παρέχοντας παράλληλα μεγαλύτερη εικόνα για την υγεία και τη γονιμότητα των αγελάδων. Το αποτέλεσμα? Ένας θησαυρός πληροφοριών για τις αγελάδες και την παραγωγή σας, μαζί με τα εργαλεία για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Δείτε μια επισκόπηση του συστήματος και των αγελάδων σας με μια ματιά, όλα σε ένα μέρος. Το MerlinView σάς παρέχει πλήρη ορατότητα στο περιβάλλον αρμέγματος σας, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του συστήματός σας και εάν η απόδοση των αγελάδων ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

Από μια πλήρη περίληψη φάρμας έως μεμονωμένες επισκέψεις αγελάδων, η εφαρμογή M²erlinInfo σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την απόδοση των M²erlin σας ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε τοποθεσία. Η εφαρμογή M²erlinInfo σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε τρέχοντα και ιστορικά δεδομένα για τα αρχεία αρμέγματος κάθε αγελάδας ή για το κοπάδι συνολικά.

Ευελιξία που ταιριάζει στη φάρμα σας

Πιστεύουμε στην άνεση των αγελάδων. Οι αποτελεσματικές και ευέλικτες επιλογές μας διατηρούν την κυκλοφορία ήρεμη και παραγωγική, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κίνηση αγελάδων του λογισμικού M²erlin που ταιριάζει στη φάρμα σας.

Αν και πιστεύουμε στην ελεύθερη κυκλοφορία αγελάδων, κατανοούμε ότι δεν είναι μια βιώσιμη επιλογή για όλες τις φάρμες. Το Free2Go είναι η απλή και απλή εναλλακτική. Εύκολη εφαρμογή σε κάθε κτίριο χάρη στις πύλες M²erlin K-flow, αυτό το σύστημα δίνει στις αγελάδες σας πλήρη και απεριόριστη ελευθερία επιλογής, με αποτέλεσμα τη βέλτιστη άνεση των αγελάδων.

Ένα σύστημα κατευθυνόμενης κυκλοφορίας αγελάδων, το Milk2Feed σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε τις αγελάδες που θα αρμέγονται καθώς περνούν μια πύλη προεπιλογής στην περιοχή τροφοδοσίας. Οι αγελάδες είτε οδηγούνται στην περιοχή τροφοδοσίας είτε στο M²erlin για άρμεγμα. Αυτό το σύστημα διευκολύνει τη διευθέτηση πολλών ομάδων ανά ρομπότ, υποστηρίζοντας τη ρουτίνα του αρμέγματος χωρίς απώλεια εργατικού δυναμικού.

Το Feed2Milk είναι ένα εναλλακτικό κατευθυνόμενο σύστημα αγελάδων, το οποίο επιτρέπει στις αγελάδες να πάνε στην περιοχή τροφοδοσίας μέσω μιας πύλης αντεπιστροφής. Εάν η αγελάδα επιθυμεί να επιστρέψει στην περιοχή που ξαπλώνει, πρέπει να περάσει από την πύλη επιλογής, η οποία στη συνέχεια καθορίζει εάν είναι έτοιμη για άρμεγμα. Μετά το άρμεγμα, όλες οι αγελάδες επιστρέφουν στην περιοχή τροφοδοσίας, χωρίς διακοπή ή καθυστέρηση.

After Sales Support!

Η συντήρηση του ρομπότ αρμέγματος είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της επένδυσής σας και των αγελάδων σας. Οι λύσεις μας μετά την πώληση διατηρούν το άρμεγμα σας αποτελεσματικό, αδιάκοπο και κερδοφόρο.