ΑΡΜΕΓΗ

Το ρομπότ αρμέγματος (Robotic Milk) είναι σχεδιασμένο για απόλυτη άνεση και βελτιωμένα αποτελέσματα

Πρόκειται για μια έξυπνη τεχνολογία αιχμής για ταχύτερο και πιο αξιόπιστο ρομποτικό άρμεγμα. Οι καινοτόμες ρομποτικές λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση των αγελάδων, για μια διαδικασία αρμέγματος ήσυχη και χωρίς άγχος.

  • Για τις αγελάδες, ένα πιο ήρεμο περιβάλλον.
  • Για εσάς, μια ισχυρή σειρά έξυπνων εργαλείων διαχείρισης αγροκτημάτων που απελευθερώνουν χρόνο και πόρους.

Είναι η νέα προσέγγιση στο άρμεγμα, που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο της φάρμας σας, αυξάνοντας παράλληλα τις αποδόσεις γάλακτος και βελτιώνοντας την απόδοση.

M²erlin

Σχεδιασμένο για να κρατά τις αγελάδες σας χαλαρές και παραγωγικές, το M²erlin χρησιμοποιεί έξυπνες βελτιώσεις για να αναβαθμίσει το περιβάλλον αρμέγματος σας.

Με τον απίστευτα αθόρυβο ηλεκτρικό βραχίονα, την οθόνη αφής HMI και τη μοναδική ενσωματωμένη κυκλοφορία αγελάδων K-Flow, το M²erlin κάνει το άρμεγμα ήσυχο και χωρίς άγχος, με φυσική είσοδο και εύκολη ροή αγελάδων.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Ένα ήσυχο και χαλαρό περιβάλλον που κρατά τις αγελάδες άνετες σε κάθε στάδιο του αρμέγματος. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο άρμεγμα και υψηλότερες αποδόσεις. Το M²erlin κάνει το άρμεγμα πιο ειρηνικό για τις αγελάδες σας και πιο κερδοφόρο για εσάς.

Περισσότερα..

M²erlin Meridian

Μια λύση για αυτόνομο άρμεγμα σε ομάδες

Αρμέγετε τις αγελάδες σας σε ομάδες με το M²erlin Meridian, προσφέροντας τα συνδυασμένα πλεονεκτήματα τόσο του ρομποτικού αρμέγματος όσο και του συμβατικού αρμέγματος για μεγαλύτερη άνεση και πιο ξεκούραστο άρμεγμα. Το M²erlin Meridian επιτρέπει στις αγελάδες να αρμέγονται αυτόματα σε ομάδες, χωρίς την ανάγκη άμεσης επίβλεψης, ελευθερώνοντας τον χρόνο σας για άλλες σημαντικές εργασίες.

Μόλις ολοκληρωθεί σχεδόν η ομάδα, η επόμενη ομάδα μπορεί να φερθεί για άρμεγμα. Λόγω του στιβαρού σχεδιασμού και της μοναδικής του διάταξης, το M²erlin Meridian μπορεί να ρυθμιστεί στη διάταξη αρμέγματος που προτιμάτε για συνεχή ροή αγελάδων που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Όποιο και αν είναι το μέγεθος της φάρμας σας, το M²erlin Meridian κάνει το άρμεγμα ομαλό, αποτελεσματικό και πιο παραγωγικό, για βελτιωμένη άνεση στις αγελάδες και υψηλότερες αποδόσεις σε προσιτή τιμή.

Περισσότερα..

Τεχνική ρομποτικού αρμέγματος

Το Streampulse είναι αυτό που κάνει το άρμεγμα Fullwood JOZ τόσο μοναδικό και δυνατό. Το Streampulse δημιουργεί μια μακρύτερη στήλη αρμέγματος (στο μακρύ σωλήνα γάλακτος) από τις παραδοσιακές τεχνικές αρμέγματος για μειωμένο κενό στα κύπελλα θηλής κατά την περίοδο ανάπαυσης. Ο σφιγκτήρας είναι επομένως σε θέση να χαλαρώνει ενώ διατηρεί την αποστράγγιση του γάλακτος ανοιχτή για βελτιστοποιημένες ταχύτητες αρμέγματος.

Αυτή η διαδικασία βοηθά επίσης τους μικρούς μύες που περιβάλλουν τα εκκριτικά κύτταρα γάλακτος να συμπιέσουν πλήρως όλο το γάλα έξω από τα κύτταρα, πράγμα που σημαίνει ότι το 50% της απόδοσης γάλακτος επιτυγχάνεται στα δύο πρώτα λεπτά του αρμέγματος. Επομένως, ο μαστός αποστραγγίζεται πλήρως, με αποτέλεσμα πιο υγιείς θηλές, βελτιωμένη υγεία των αγελάδων και υψηλότερες αποδόσεις γάλακτος. Το Streampulse είναι η μοναδική μας φιλοσοφία αρμέγματος. Με αυτήν την ισχυρή τεχνική, μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερο γάλα στη δεξαμενή, ενώ προάγετε μια πιο υγιεινή και άνετη εμπειρία αρμέγματος για τις αγελάδες σας.

Περισσότερα..

Διαχείριση Ρομποτικής Φάρμας

rm1

Λογισμικό που σας δίνει πλήρη έλεγχο στο άρμεγμα, το τάισμα, το ζύγισμα και το διαχωρισμό των αγελάδων σας, παρέχοντας παράλληλα μεγαλύτερη εικόνα για την υγεία και τη γονιμότητα των αγελάδων. Το αποτέλεσμα? Ένας θησαυρός πληροφοριών για τις αγελάδες και την παραγωγή σας, μαζί με τα εργαλεία για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

rm2

Δείτε μια επισκόπηση του συστήματος και των αγελάδων σας με μια ματιά, όλα σε ένα μέρος. Το MerlinView σάς παρέχει πλήρη ορατότητα στο περιβάλλον αρμέγματος σας, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του συστήματός σας και εάν η απόδοση των αγελάδων ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

rm3

Από μια πλήρη περίληψη φάρμας έως μεμονωμένες επισκέψεις αγελάδων, η εφαρμογή M²erlinInfo σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την απόδοση των M²erlin σας ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε τοποθεσία. Η εφαρμογή M²erlinInfo σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε τρέχοντα και ιστορικά δεδομένα για τα αρχεία αρμέγματος κάθε αγελάδας ή για το κοπάδι συνολικά.

Ευελιξία που ταιριάζει στη φάρμα σας

Πιστεύουμε στην άνεση των αγελάδων. Οι αποτελεσματικές και ευέλικτες επιλογές μας διατηρούν την κυκλοφορία ήρεμη και παραγωγική, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κίνηση αγελάδων του λογισμικού M²erlin που ταιριάζει στη φάρμα σας.

ct1

Αν και πιστεύουμε στην ελεύθερη κυκλοφορία αγελάδων, κατανοούμε ότι δεν είναι μια βιώσιμη επιλογή για όλες τις φάρμες. Το Free2Go είναι η απλή και απλή εναλλακτική. Εύκολη εφαρμογή σε κάθε κτίριο χάρη στις πύλες M²erlin K-flow, αυτό το σύστημα δίνει στις αγελάδες σας πλήρη και απεριόριστη ελευθερία επιλογής, με αποτέλεσμα τη βέλτιστη άνεση των αγελάδων.

ct2

Ένα σύστημα κατευθυνόμενης κυκλοφορίας αγελάδων, το Milk2Feed σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε τις αγελάδες που θα αρμέγονται καθώς περνούν μια πύλη προεπιλογής στην περιοχή τροφοδοσίας. Οι αγελάδες είτε οδηγούνται στην περιοχή τροφοδοσίας είτε στο M²erlin για άρμεγμα. Αυτό το σύστημα διευκολύνει τη διευθέτηση πολλών ομάδων ανά ρομπότ, υποστηρίζοντας τη ρουτίνα του αρμέγματος χωρίς απώλεια εργατικού δυναμικού.

ct3

Το Feed2Milk είναι ένα εναλλακτικό κατευθυνόμενο σύστημα αγελάδων, το οποίο επιτρέπει στις αγελάδες να πάνε στην περιοχή τροφοδοσίας μέσω μιας πύλης αντεπιστροφής. Εάν η αγελάδα επιθυμεί να επιστρέψει στην περιοχή που ξαπλώνει, πρέπει να περάσει από την πύλη επιλογής, η οποία στη συνέχεια καθορίζει εάν είναι έτοιμη για άρμεγμα. Μετά το άρμεγμα, όλες οι αγελάδες επιστρέφουν στην περιοχή τροφοδοσίας, χωρίς διακοπή ή καθυστέρηση.

after sales

After Sales Support!

Η συντήρηση του ρομπότ αρμέγματος είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της επένδυσής σας και των αγελάδων σας. Οι λύσεις μας μετά την πώληση διατηρούν το άρμεγμα σας αποτελεσματικό, αδιάκοπο και κερδοφόρο.

Shares